دوشنبه 17 آذر 1404
تاریخ : يکشنبه 9 آذر 1404
کد 14773

معدوم سازی ۳۸ کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف در گشت نظارتی شهرستان قرچک

گشت مشترک نظارت بر واحدهای رستوران و فست‌فودی با هدف صیانت از سلامت شهروندان و اطمینان از رعایت ضوابط بهداشتی و صنفی با حضور معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری و رؤسای ادارات دامپزشکی، شبکه بهداشت، صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، گشت مشترک نظارت بر واحدهای رستوران و فست‌فودی با هدف صیانت از سلامت شهروندان و اطمینان از رعایت ضوابط بهداشتی و صنفی با حضور ارجمندی معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری و رؤسای ادارات دامپزشکی، شبکه بهداشت، صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف برگزار شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری، اظهار داشت: مسائلی که با سلامت مردم سر و کار دارند خط قرمز است و باید دستگاه‌ها در ساعات مختلف، نظارت مشترک داشته و موارد ارزیابی را مورد بررسی قرار بدهند.

در جریان این گشت‌ها، وضعیت کیفیت و سلامت مواد اولیه، بهداشت محیط و کارکنان، رعایت نرخ‌نامه‌های مصوب، شیوه ارائه خدمات و استانداردهای پخت و نگهداری غذا مورد بررسی قرار گرفت و در موارد لازم تذکرات قانونی به واحدهای متخلف ارائه شد.

گفتنی است؛ در این گشت‌های نظارتی بالغ بر ۳۸ کیلوگرم گوشت فاقد شرایط مصرف شناسایی و معدوم‌سازی شد.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 9 آذر 1404
  • توسط ایرج جعفری/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 8
Aa