جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : شنبه 14 فروردين 1400
کد 10370

عملیات ساخت چهار پروژه مهم شهری قرچک در حال اجراست

شهردار قرچک از روند در حال اجرای ساخت چهار پروژه مهم شهری شامل کمربندی شمالی، پردیس سینمایی، آرامستان و فرهنگسرای بزرگ شهر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، محسن خرمی شریف در اولین جلسه شورای اداری شهرستان قرچک گفت: امسال نیز همچون سال های گذشته با شرایطی که در نظر گرفته شده، 60 درصد بودجه شهرداری به ساخت پروژه های عمرانی اختصاص می یابد.
وی افزود: سال گذشته پروژه های مهمی از جمله فاز نهایی کمربندی جنوبی قرچک، افتتاح چند سرای محله، بوستان، سالن ورزشی و ... به بهره برداری رسید.
خرمی شریف در تشریح پروژه های در حال اجرای سال 1400 بیان کرد: فاز اول کمربندی شمالی 60 درصد، پروژه آرامستان 30 درصد، پردیس سینمایی 15 درصد و فرهنگسرای بزرگ شهر نیز 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارند که با بهره برداری از این پروژه ها به سرانه های عمومی افزوده می شود و مسیر توسعه شهری در این شهرستان شتاب بیشتری خواهد گرفت.
وی اظهار داشت: سرانه فضای سبز هر شهروند قرچکی به 17 مترمربع رسیده که با این وسعت اندک و تراکم جمعیت، اتفاق خوبی در عرصه توسعه فضاهای شهری رقم خورده و منجر شد تا قرچک از این حیث رتبه دوم استان تهران را کسب کند.
  • نوشته شده
  • در شنبه 14 فروردين 1400
  • توسط روابط عمومی فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 9
Aa