با بهره برداری از چهارحلقه چاه جدید در شهرستان قرچک میزان تولید آب از منابع زیرزمینی 100لیتر برثانیه افزایش پیدا خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفای جنوب شرقی استان تهران با اعلام خبر فوق اظهار داشت: در راستای تامین و توزیع پایدار آب شرب مورد نیاز مردم شریف شهرستان قرچک و با هدف بهره برداری بهینه از منابع آب زیرزمینی عملیات حفاری،تجهیز و بهره برداری از چهارحلقه چاه آب شرب در دستور کار قرار گرفت.
محمد پناهی امام افزود:مطابق برنامه ریزی ها و اقدامات انجام شده هم اکنون عملیات حفاری یک حلقه چاه به پایان رسید و یک حلقه دیگر نیز در حال حفر می باشد.
وی تصریح کرد: براساس برنامه زمانبندی عملیات حفاری و تجهیز دوحلقه چاه دیگر نیز بزودی آغاز و بلافاصله با اجرای آزمایش پمپاژ تا اواسط تیرماه سال جاری این چهار حلقه چاه با دبی 100لیتر بر ثانیه در مدار بهره برداری قرار می گیرند.
معاون بهره برداری و توسعه آب آبفای جنوب شرقی استان تهران ابراز امیدواری کرد:با بهره برداری از این چهارحلقه چاه علاوه بر این که پاسخگوی نیاز روز افزون مشترکان به مصرف آب هستیم و در صورت رعایت الگو مصرف توسط مشترکین فصل تابستان پیش رو و زمان پیک مصرف در این شهرستان جهت تامین آب مشکلی نخواهیم داشت.