شهردار قرچک از ثبت 2 هزار و 525 تماس با سامانه 137 شهرداری قرچک طي شش ماه اول سال 1400 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، محسن خرمي شريف در این خصوص، اظهار کرد: سامانه 137 شهرداری قرچک به صورت 24 ساعته آماده دريافت پیشنهادات، انتقادات و مشکلات شهروندان قرچکی است و همکاران ما در این حوزه به صورت ویژه پیگیر بررسی مشکلات شهری هستند.
وی گفت: بر اساس آخرین گزارش آماري سامانه 137 شهرداری در شش ماه اول سال تا به امروز مردم فهیم قرچک، 2 هزار و 525 تماس با این سامانه برقرار کرده اند.
این مدیر شهری افزود: آمار به ثبت رسيده با این سامانه نشان مي دهد، موضوعاتي مانند لکه گيري آسفالت با 500 تماس، نظافت جداول و طعمه گذاری با 405 تماس، امور مربوط به فضای سبز با 286 تماس، نظافت محل و جمع آوری زباله و نخاله با 283 تماس، سد معبر با 151 تماس، حوزه شهرسازی(ساخت و ساز) با 228 تماس و سایر موراد مطرح شده در حوزه های مختلف با 672 تماس در مطالبات شهروندان طی شش ماه اول سال 1400 قرار داشته است.
وی در پايان، خاطر نشان کرد: شهروندان قرچکی ميتوانند چنانچه هرگونه درخواست يا پيشنهاد و خبري در رابطه با فعاليت هاي شهرداري دارند با شماره سه رقمي 137 تماس گرفته و آنرا به ثبت برسانند. آنچه خدمات اين سامانه را متمايز مي کند آن است که در خواست هاي ثبت شده به صورت شفاف قابل پيگيري است و چنانچه به آن رسيدگي نشده باشد، فرد ميتواند علت عدم انجام آن را پيگيري و از جزئيات مطلع شود.