شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 9 بهمن 1400
کد 11389

رفع کاستی‌های اداری و استقرار کامل ادارات در شهرستان‌ها از اولویت‌های استانداری است

معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران اظهار داشت: رفع کاستی‌های اداری و استقرار کامل ادارات در شهرستان‌های تازه تأسیس از اولویت‌های استانداری است که باید با فوریت انجام شود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، سید عباس جوهری در آیین افتتاح جمعیت هلال احم شهرستان قرچک گفت: افتتاح شعبه هلال احمر در قرچک اگر چه با تأخیر رخ داد اما اتفاق مبارکی است، چرا که مجموعه هلال احمر از جمله ضروریات هر منطقه‌ای بوده و در تمامی لحظات حساس کمک حال است، اما باید به ارتقای ساختار و امکانات آن توجه ویژه شود.

وی بیان کرد: هلال احمر با جذب جوانان باید بتواند گام رو به جلوتری برای شخصیت سازی این قشر مهم بردارد و احسان، مواسات و هر حرکتی که برای کمک به بشریت است را تقویت کند.

این مسئول افزود: در آستانه دهه مبارکه فجر هستیم که ضمن گرامیداشت این ایام، باید آنچه مقام معظم رهبری تکلیف کرده، یعنی دستاوردهای انقلاب را به ویژه برای نسل نوجوان و جوان تبیین کنیم چرا که به تعبیر امام راحل انقلاب ما سرآغاز حکومت الله در جهان است.

وی خاطرنشان کرد:انقلاب اسلامی مقدمه انقلاب مهدوی(عج) است و کوتاهی مسئولان در انجام تکالیف می‌تواند خسارت بار باشد.

جوهری اذعان کرد: با توجه به اینکه غربی‌ها نسبت به انقلاب ما اشراف کامل دارند اذعان می‌کنند که انقلاب ما و رهبر ما ویژه هستند و ما نیز باید بدانیم که انقلاب اسلامی معنوی و الهی بوده و هر اتفاقی در این انقلاب افتاده با ید خداوند صورت گرفته و پس از این هم همین خواهد بود.

  • نوشته شده
  • در شنبه 9 بهمن 1400
  • توسط مینا شمسی فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 1
Aa