واحد تولیدی تجهیزات پزشکی شرکت "آلتون تامین پویا" در شهرک صنعتی قرچک با حضور سیدامیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی، مناطق محروم و عشایری ریاست جمهوری، خطیبی فرماندار قرچک، رضایی مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید و دیگر مسئولان افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، فرماندار قرچک در حاشیه افتتاح این طرح ها گفت: این واحد تولیدی به طور مستقیم برای 36 نفر اشتغال ایجاد کرده است.
بهمن خطیبی افزود: این شرکت با کادری متخصص و مجرب در حوزه تامین، تجهیز، مشاوره تجهیزات پزشکی و ملزومات مصرفی بیمارستانی در حوزه استریلیزاسیون و کنترل عفونت فعالیت دارد.
وی گفت: از زمان راهاندازی این شرکت در یکسال گذشته به 400 مرکز درمانی خدمات ارائه داده و مبلغ دو میلیون دلار صرفهجویی ارزی داشته است.
این مسئول بیان کرد:این واحد تولیدی متعهد به چشمانداز پنجساله مبنی بر توسعه خط تولید، تنوع محصولات و خدمترسانی به 800 مرکز درمانی موجود در کشور است که دراینصورت صرفهجویی ارزی تا مبلغ 10 میلیون دلار را به دنبال خواهد داشت.