سرپرست فرمانداری شهرستان قرچک گفت: طرح توسعه شرکت نساجی «جهان اروم اویاز» که از واحدهای نمونه صنعتی کشور و بزرگترین تولیدکننده پارچه رومبلی در خاورمیانه بوده، در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، علیرضا فاتحی نژاد افزود: مدیریت این مجموعه که به توسعه صنعت و رونق اقتصادی و اشتغال در شهرک صنعتی قرچک کمک شایانی کرده، در نظر دارد مجموعه تولیدی خود را گسترش دهد.
وی گفت:در حال حاضر یکهزار نفر در این کارخانه بهصورت مستقیم مشغول کار هستند و برای 10 هزار نفر به طور غیرمستقیم شغل ایجاد شده و سالانه 33 میلیون و 600 هزار مترمربع ظرفیت تولید دارد.
این مسئول بیان کرد: :با تحقق طرح توسعه این شرکت، هزار نفر دیگر مشغول بکار میشوند که نویدبخش تحولات مثبتی در حوزه کار و رونق تولید است.