سرپرست فرمانداری شهرستان قرچک گفت: گفتمان سازی تحقق شعار سال باید از طریق نهادهای آموزشی و فرهنگی همچون آموزش و پرورش، دانشگاه ها، حوزه علمیه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گیرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، علیرضا فاتحی نژاد افزود: چند سالی است نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری حول محور تولید و رونق اقتصادی قرار گرفته است و امسال نیز ایشان بر رونق تولید با استفاده از ظرفیت های دانش بنیان تأکید دارند که این امر با کمک دانشگاه ها بهتر میسر می شود.
وی بیان کرد: شهرک صنعتی قرچک ظرفیت بسیار مؤثری برای تحقق شعار سال در منطقه است، اما بایستی علاوه بر دستگاه های اجرایی دولتی، دانشگاه ها و مراکز علمی و فرهنگی برای تقویت اشتغال آفرینی این مرکز صنعتی اقدام کنند.
نماینده عالی دولت در شهرستان ادامه داد: معتقدیم فرهنگ کار و کارآفرینی باید از سنین دانش آموزی در بدنه جامعه رخ دهد، به همین منظور بایستی تقویت کمی و کیفی هنرستان های صنعتی در شهرستان مدنظر باشد و این مهم عملیاتی شود.
گفتنی است برزگر رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و پیامی رئیس مرکز علمی کاربردی اریکه پرسپولیس در دیدار با فرماندار شهرستان برنامه های سال جدید در حوزه های فرهنگی و هنری و آموزش عالی را ارائه دادند و خواستار حمایت های فرماندار برای تحقق اهداف مربوطه شدند.