جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : چهارشنبه 8 تير 1401
کد 12092

افتتاح جشنواره فرهنگی بومی، محلی در روستاهای قرچک

بخشدار مرکزی قرچک گفت: جشنواره فرهنگی بومی، محلی با حضور بیش از 500 نفر در 27 رشته مختلف در روستاهای قرچک با حضور مسؤولان شهرستانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، با حضور بخشدار مرکزی قرچک، معاون اداره ورزش و جوانان و سایر مسوولان، جشنواره فرهنگی، بومی و محلی در روستاهای قرچک آغاز شد.



احداث غرفه‌های صنایع دستی، اجرای برنامه‌های فرهنگی، بومی محلی مثل چوپ بازی، هفت سنگ، برنامه‌های داستانی نویسی و قصه گویی، موسیقی محلی از مهم‌ترین برنامه‌های این جشنواره است که از تاریخ 7 تیر الی 6 مرداد برگزار خواهد شد.



مجید قیصر پناه بخشدار مرکزی قرچک در افتتاحیه این جشنواره اظهار کرد: هدف از برگزاری این جشنواره  شناساندن و احیای فرهنگ غنی و بازیهای بومی شهرستان قرچک و ایجاد فضایی شاد و مفرح برای دختران و پسران روستاهای شهرستان است.



وی گفت: سعی داریم با اجرای بازی‌های محلی توسط جوانان و نوجوانان به داشته‌های مهم فرهنگی منطقه مانند غذاهای محلی، بازیهای بومی از قبیل دان پلان، هفت سنگ، طناب کشی، زو، دارت و صنایع دستی توجه شود.



بخشدار مرکزی قرچک افزود: این مسابقات به مدت یک ماه در روزهای پنجشنبه و جمعه در دو قسمت آقایان و بانوان برگزار می‌شود که در مسابقات آقایان 220 نفر در 11 رشته و در قسمت بانوان حدود 330 نفر در 17 رشته فرهنگی و ورزشی رقابت می‌کنند.



قیصرپناه بیان کرد: جشنواره‌های بومی محلی در روستاها می‌تواند احیای آداب و رسوم و سنت‌های اصیل را به دنبال داشته باشد، باید مسؤولان زیربط که با این مسابقات و جشنواره ها سرکار دارند از این جشنواره ها حمایت کنند.



گفتنی است، در افتتاحیه این جشنواره بومی محلی از تیم دختران که در رشته هفت سنگ در منطقه سه کشور قهرمان شده بودند تجلیل شد.


  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 8 تير 1401
  • توسط مینا شمسی فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 4
برچسب ها
Aa