يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 1 آبان 1401
کد 12408

بازدید فرماندار از اولین کارخانه تولید قارچ شهرستان قرچک

افتتاح اولین کارخانه صنعتی تولید قارچ شهرستان قرچک در دهه فجر

اولین کارخانه صنعتی تولید قارچ شهرستان قرچک در دهه فجر افتتاح می شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار و عموتقی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قرچک از کارخانه تولید قارچ در روستای ولی‌آباد بازدید و مشکلات این واحد تولیدی را بررسی کردند.

فرماندار قرچک گفت: در راستای حمایت از تولید و در ادامه بازدیدهای میدانی از واحدهای تولیدی، مشکلات و مسائل کارخانه تولید قارچ روستای ولی آباد از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: مالکین این واحد تولیدی بیش از ۹ سال است که برای بهره‌برداری و تولید سالانه ۳۳۶ تن قارچ، در کش و قوس پیچ و خم های اداری هستند.

فاتحی‌نژاد تاکید کرد: رویکرد مجموعه فرمانداری قرچک رفع موانع تولید و تسهیلگری است و با توجه به حمایت و اعطای تسهیلات در نظر گرفته شده ، ان شاءلله در ایام الله دهه فجر سال جاری شاهد افتتاح این کارخانه خواهیم بود.

نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و همچنین محقق نمودن شعار سال ، بازدید های میدانی از واحدهای تولیدی به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 1 آبان 1401
  • توسط رسول خیرگو/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 11
Aa