شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 4 آبان 1401
کد 12426

شورای فرهنگ عمومی قرچک

ضرورت هم‌افزایی ادارات قرچک برای راهپیمایی پرشکوه روز دانش‌آموز

فرماندار: برای پرشکوه برگزار شدن راهپیمایی روز دانش‌آموز همه ادارات و ارگان‌های قرچک همکاری و هم افزایی داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، فاتحی‌نژاد در جلسه شورای فرهنگ عمومی گفت: ضرورت دارد اعضای شورای فرهنگ عمومی با برنامه ریزی گسترده و طرح های متنوع، راهپیمایی پرشکوهی را در روز ۱۳ آبان رقم بزنند.

وی تاکید کرد: باید برنامه های این روز متناسب و شایسته روز ملی مبارزه با استکبار جهانی تدوین و اجرا شود.

فرماندار قرچک در پایان گفت: با توجه به اینکه دشمن با تمام امکانات، تبلیغات گسترده‌ای برای انحراف جوانان ما و سیاه‌نمایی وضعیت کشور دارد، باید با ارائه راهکارهای مناسب، از این رخداد جلوگیری و توطئه های دشمن برای نسل جوان تبیین شود.



راهپیمایی روز دانش‌آموز روز جمعه ۱۳ آبان ساعت ۱۰صبح از میدان امام خمینی به سمت مسجد جامع برگزار خواهد شد.

جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان قرچک روز چهارشنبه ۴آبان به ریاست حجت‌الاسلام اسماعیلی امام جمعه و با حضور فاتحی‌نژاد فرماندار، فرمانده سپاه ناحیه، بخشدار و دیگر مسئولان با محوریت اعلام برنامه‌های هفته نوجوان و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی(سیزدهم آبان) برگزار شد.
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 4 آبان 1401
  • توسط رسول خیرگو/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 7
Aa