يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 16 بهمن 1401
کد 12835

کشف حدود یک تن مرغ قطعه بندی شده از یک دستگاه خودروی غیر مجاز

دکتر سید محمد خلیلی سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان قرچک از کشف حدود یک تن مرغ قطعه بندی شده از یک دستگاه خودروی غیر مجاز وانت پراید در شرایط کاملاً غیر بهداشتی خبر داد
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قرچک، دکتر سید محمد خلیلی سرپرست این اداره با تایید این خبر گفت: طی گزارش واصله از ماموران محترم پاسگاه داوود آباد مبنی بر حمل مرغ با یک دستگاه خودروی وانت پراید، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی این شهرستان به محل مورد نظر مراجعه و یک دستگاه خودروی وانت پراید که بصورت غیر مجاز اقدام به حمل حدود یک تن مرغ قطعه بندی شده در شرایط کاملاً غیر بهداشتی و بدون رعایت زنجیره سرد می‌نمود را مشاهده نمودند که مراتب حسب وظایف قانونی اقدام به ضبط محموله فوق نموده و راننده خاطی نیز وفق ضوابط و مقررات سازمان دامپزشکی کشور به مراجع قضایی معرفی گردید.
 
🔸 دکتر خلیلی در ادامه افزود: کارشناسان این اداره بر کلیه مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت داشته و شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف غیر بهداشتی می توانند با شماره تماس ۰۲۱۳۶۱۵۳۴۰۰ متعلق به اداره دامپزشکی شهرستان قرچک، موضوع را با کارشناسان این اداره در میان بگذارند.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 16 بهمن 1401
  • توسط سعیدرضا عبدالوند/اداره دامپزشکی/ فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 3
Aa