فرماندار قرچک در مراسم تجلیل از آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی شهرستان، ریشه کن کردن بی سوادی را لازمه توسعه جامعه دانست.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، فاتحینژاد در این مراسم، ضمن تبریک هفته معلم اظهار کرد: همه ساله از مقام شامخ معلمان تجلیل و تقدیر بعمل میآید و تکریم از مقام معلم تجلیل از ساحت مقدس علم است و اگر جامعهای از آموزشدهندگان خود تجلیل بعمل آورد حتما آهنگ رشد و تعالی در آن جامعه بیشتر خواهد شد.
وی گفت: تجلیل از معلمان تقدیر از کسانی است که در این راستا تلاش میکنند و امروز بعد از گذشت ۴۴ سال پیشرفتهای بزرگی را در کشور شاهد هستیم که دشمن چشم دیدن این پیشرفتها را ندارد.
فرماندار قرچک خاطرنشان کرد: لازمه توسعه در جامعه این است که با همت و تلاش همگانی بیسوادی را در کشور ریشهکن کنیم.
مراسم تجلیل و تقدیر از آموزشدهندگان نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش شهرستان قرچک با حضور فاتحینژاد فرماندار، اکبریان معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان، قیصرپناه بخشدار، داورزنی رئیس اداره آموزش و پرورش و دیگر مسئولان در کانون ملائک این شهرستان برگزار شد.
در پایان با اهداء لوح و هدایا از مناطق برتر در حوزه سوادآموزی آموزشدهنده های برتر شهرستان قرچک تجلیل بعمل آمد.