شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 20 خرداد 1402
کد 13243

با صدور پیامی صورت گرفت؛

دعوت امام جمعه شهرستان قرچک از آحاد مردم برای شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی

حجت الاسلام و المسلمین حجت الله اسماعیلی، امام جمعه شهرستان قرچک، در پیامی از عموم مردم برای شرکت در دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی دعوت کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کتابخانه‌های عمومی شهرستان قرچک، حجت الاسلام و المسلمین حجت الله اسماعیلی، امام جمعه شهرستان قرچک، در پیامی از عموم مردم برای شرکت در دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی دعوت کرد. متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

امام رضا(ع) می فرمایند خدا رحمت کند کسی که امر ما را زنده نگهدارد، تا زمانی که به سیره ائمه اطهار توجه و عنایت داشته باشیم از انحراف ها و گمراهی ها در امان خواهیم ماند و برای ورود به توحید بایستی از گذرگاه امام شناسی وارد شد.

تربیت در نماز جمعه یکی از منابری است که با حضور مردم علاقه مند به کتاب و کتابخوانی در خطبه های نماز جمعه می توان از آن در جهت تشویق امر مطالعه، کتاب و کتابخوانی به ویژه مشارکت مردم در امر معنوی جشنواره کتابخوانی رضوی از آن بهره مند شد و ما نیز در خطبه های نماز جمعه شهرستان قرچک بارها این موضوع را مورد تاکید قرار دادیم.

دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی فرصتی مناسب جهت آشنایی با سیره ائمه اطهار علی الخصوص ولی نعمت ما حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) و بخش ویژه این جشنواره امام حسن عسکری علیه‌السلام از طریق مطالعه منابع پرمحتوا و غنی است.

این جشنواره سراسری می تواند زمینه رشد و بالندگی برای جوانان و نوجوانان ما باشد، ضمن تبریک ایام دهه کرامت به مردم فهیم شهرستان قرچک به ویژه جوانان و نوجوانان، شرکت حداکثری در دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی را توصیه می کنم.
و من الله التوفیق
حجت‌اله اسماعیلی
امام جمعه قرچک

 
  • نوشته شده
  • در شنبه 20 خرداد 1402
  • توسط مسلم شاهرخی/کتابخانه های عمومی/فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 4
Aa