شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 20 خرداد 1402
کد 13244

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک؛

جشنواره کتابخوانی رضوی توسل بزرگ کتاب خوانان شهرستان قرچک به امام رئوف است

رضا داورزنی؛ مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک در پیامی از دانش آموزان و فرهنگیان برای شرکت در دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی دعوت کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کتابخانه‌های عمومی شهرستان قرچک، رضا داورزنی؛ مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک در پیامی به شرکت کنندگان دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی گفت: جشنواره کتابخوانی رضوی توسل بزرگ کتاب خوانان شهرستان قرچک به امام رئوف خواهد بود.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی که از سوی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و با هدف معرفی کتب ارزشمند و بررسی ابعاد شخصیتی و علمی امام هشتم شیعیان حضرت امام رضا(ع) و همچنین ترویج فرهنگ رضوی و نهادینه کردن فرهنگ مطالعه و تعالی فرهنگ غنی اسلامی و سیرة ائمه معصوم(ع) در حال برگزاری است امری قابل تقدیر است.

معرفی و شناختن کرامات واقعی امام رضا (ع) به جامعه، به  ویژه نسل جوان -دانش آموزان-   بسیار مهم و حائز است، چرا که بسیاری از معارف دینی ما با این معارف حقیقی و ناب قابل اثبات بوده و کمک شایانی به باور و پذیرش عمومی و بسط این فرهنگ غنی اسلامی خواهد کرد.

با توجه به ظرفیت بزرگ دانش آموزی شهرستان قرچک، امسال این جشنواره در تمامی مدارس قرچک با همکاری مدیران و معاونین پرورشی و آموزشی برگزار می گردد که از کلیه عزیزان در این مجموعه بزرگ دعوت میکنم که با حضور حداکثری و مشارکت در این جشنواره موجب رشد معنوی و علمی نسل تمدن ساز ایران اسلامی باشند.

برنامه‌ریزی جهت مشارکت موثر و حداکثری در دوازدهمین  دوره جشنواره کتابخوانی رضوی و  در خصوص سیره امام رضا علیه السلام و امام حسن عسکری(ع) و جاری و ساری کردن این معارف در عرصه‌های مختلف زندگی انسان و همچنین تفکیک این آموزه‌های مترقی بر اساس مخاطب هدف اعم از دانش آموزان دختر و پسر دوره های تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم و فرهنگیان  مدنظر است و بنده بسیار خرسندم و امیدوارم که مردم ولایتمدار شهرستان قرچک از دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی استقبال نمایند.
 
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 20 خرداد 1402
  • توسط مسلم شاهرخی/کتابخانه های عمومی/فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 5
Aa