در مراسمی با حضور فرماندار و سایر مسئولین شهرستان قرچک از آزادگان سرافراز تجلیل بعمل آمد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، آئین تکریم و تجلیل از ۸۱ آزاده شهرستان قرچک با حضور فاتحینژاد فرماندار، حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه، نوش آبادی نماینده مجلس، خرمیشریف شهردار، قیصرپناه بخشدار و سایر مسئولان ارشد شهرستان قرچک بمناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی در شهر قرچک برگزار شد.
فاتحینژاد با اشاره به روز ۲۶ مرداد ۱۳۶۹ بعنوان برگی زرین در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: آزادگان سرافراز، با ایمان مثال زدنی طی دوره اسارت در برابر همه فشارهاى جسمى و روحى دشمن ایستادگی کردند و حماسهاى به یادماندنى و جاودان خلق کردند.
وی با بیان اینکه مردم باید از آن دوران مطلع شوند افزود: قطعا در تبیین ارزشها و آرمانها کاستیهایی وجود دارد و ما با انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل دوم و سوم و چهارم انقلاب، آنها را در مقابل هجمه بی حد و مرز و همهجانبه دشمنان مصون نگه میداریم.
در پایان مراسم از آزادگان سرافراز شهرستان با اهدای لوح و هدیه تجلیل بعمل آمد.