يکشنبه 16 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 29 مرداد 1402
کد 13440

فرماندار قرچک: خبرنگاران می‌توانند با جهاد تبیین، توطئه دشمن را خنثی کنند

فرماندار قرچک گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه به عنوان افسران جنگ نرم، می‌توانند با قرار گرفتن در صف نخست عمل به جهاد تبیین، توطئه های دشمن را خنثی کنند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، علیرضا فاتحی‌نژاد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی در سلسله اقدامات خود علیه ایران اسلامی، تلاش دارند تا با تحمیل جنگ ترکیبی، در کشور ایجاد ناامیدی و یأس کنند ولی خبرنگاران و اصحاب رسانه به عنوان افسران جنگ نرم، می‌توانند با قرار گرفتن در صف نخست عمل به جهاد تبیین، این توطئه را خنثی کنند.
وی افزود: امسال کشور یکی از حساس‌ترین دوره از انتخابات را پیش رو دارد و این اهمیت را می‌توان در بیانات رهبر معظم انقلاب که از ابتدای سال به برگزاری انتخابات در پایان امسال تأکید داشته‌اند به خوبی مشاهده کرد از این رو، امیدآفرینی در جامعه می‌تواند زمینه حضور حداکثری افراد جامعه در این رویداد مهم سیاسی را فراهم کند.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در برگزاری انتخابات، چهار راهبرد مهم امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت گسترده مردم در این رویداد مهم سیاسی را مورد تأکید قرار داده‌اند لذا همه دست اندرکاران برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی موظفند زمینه تحقق خواسته رهبر معظم انقلاب را فراهم کنند.
فاتحی‌نژاد با اشاره به ابطال انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی در شهرستان قرچک گفت: ابطال نتیجه انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی در قرچک، بر اساس عمل به قانون و بررسی تخلفات گسترده در زمان برگزاری در حوزه‌های مختلف صورت گرفت و این بار نیز مردم توقع دارند تا برگزار کنندگان این رویداد مهم سیاسی بر مدار قانون حرکت کنند که قطعا، عمل به قانون، موجب مشارکت حداکثری افراد واجد شرایط می‌شود.
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 29 مرداد 1402
  • توسط رسول خیرگو/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 16
Aa