پنجشنبه 13 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 4 شهريور 1402
کد 13462

فرماندار قرچک: دولت سیزدهم در خدمت رسانی به مردم از هیچ تلاشی فروگذار نیست

فرماندار قرچک در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه گفت: دولت مردم سیزدهم در خدمت‌رسانی به مردم از هیچ تلاشی فروگذار نیست و با تأسی به شهیدان رجایی و باهنر، مسیر پیشرفت کشور و آسایش مردم را هموار می‌سازد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، فاتحی‌نژاد در سخنرانی پیش از خطبه‌های این هفته نماز جمعه قرچک گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی با رهبری امام راحل و همچنین جان‌فشانی فرزندان فداکار این مرز و بوم، حرکت خود را آغاز کرد و در این میان، شهادت دو شخصیت فداکار اسلام، شهیدان رجایی و باهنر که به آتش کین منافقان سوختند، فصلی از شهادت را به نام هفته دولت در تاریخ انقلاب گشود.
وی گفت: هفته دولت فرصتی مغتنم برای تبیین کارنامه دولت و معرفی دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی، به منظور تنویر افکار عمومی در برابر جنگ رسانه ای دشمنان است.
فاتحی‌نژاد افزود در شهرستان قرچک نیز با افتتاح، بهره برداری و‌ کلنگ زنی تعدادی از پروژه ها، فصلی جدید از جلوه های خدمت در تاریخ پرشکوه انقلاب به ثبت می رسد.
وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه امسال گفت: رهبر معظم انقلاب راهبرد چهارگانه امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت در انتخابات را برای همه مسئولین ترسیم نمودند و ما نیز در فرمانداری قرچک با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری ستاد انتخابات را تشکیل دادیم.
فرماندار قرچک با اشاره به طرح‌های قابل افتتاح هفته دولت شهرستان قرچک گفت: همزمان با هفته دولت، امسال بالغ بر هزار میلیارد تومان طرح عمرانی، خدماتی و رفاهی افتتاح شده و یا عملیات احداث آن آغاز می‌شود که با افتتاح طرح‌های مختلف، برای 237 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد می‌شود.
  • نوشته شده
  • در شنبه 4 شهريور 1402
  • توسط رسول خیرگو/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 8
Aa