بخشدار مرکزی قرچک در جلسه مشترک بخشداری و بنیاد برکت از ایجاد 620 فرصت شغلی پایدار در روستاهای شهرستان قرچک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، طی جلسه ای با حضور مجیدقیصرپناه بخشدار مرکزی، عباسی نماینده بنیاد برکت، علیزاده دهیار روستا و همچنین امام جماعت روستای داودآباد، درخصوص روند حمایت از کارآفرینی و اشتغالزایی در این روستا با حمایت بنیاد برکت بحث و تبادل نظر شد.
مجید قیصرپناه در این جلسه اظهار داشت: در سال گذشته، توسعه فعالیتهای کارآفرینی و اشتغالزایی با توجه به استعدادهای موجود در هشت روستای تابعه مورد توجه بخشداری و بنیاد برکت قرار گرفت و با تلاش دهیاران در شناسایی ظرفیتها و حمایتهای این بنیاد ۶۲۰ فرصت شغلی پایدار ایجاد شد.
بخشدار قرچک خاطرنشان کرد: بنیاد برکت پارسال با ارائه ۱۷۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به ۲۰۵ طرح شامل ۵۰ طرح ایجادی و ۱۴۵ طرح توسعهای، برای ۶۲۰ نفر در مناطق روستایی شهرستان قرچک شغل ایجاد کرد که این مشاغل در حوزه کارگاهی، خدمات عمومی، خدمات فنی و صنایع دستی محقق شده است