با حضورکتابدار کتابخانه اقبال لاهوری قرچک نشست قصه گویی کتاب برای جمعی از دانش آموزان در مدرسه ابتدایی عطر دانش برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانههای عمومی شهرستان قرچک، به همت عباس بیات، کتابدار کتابخانه اقبال لاهوری شهرستان قرچک و به مناسبت گرامیداشت هفته کودک، نشست قصه گویی کتاب «مامان خرگوشه و گرگ گنده» برای جمعی از دانش آموزان در مدرسه ابتدایی عطر دانش برگزار شد.
بر اساس این گزارش در این نشست بیات کتابدار کتابخانه به قصهگویی از کتاب «مامان خرگوشه و گرگ گنده» اثر مژگان کلهر برای دانش آموزان پایه دوم مدرسه ابتدایی عطر دانش پرداخت.
بیات در این باره گفت: در این برنامه، خوانش کتاب و بازی کلمات جهت تقویت مهارتهای روخوانی و روانخوانی دانش آموزان انجام شد که با استقبال دانش آموزان روبرو شد.