پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 11 آبان 1402
کد 13642

برگزاری جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان قرچک

سومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان قرچک در سال ۱۴۰۲ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، سومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان قرچک در سال ۱۴۰۲ به ریاست حسین فخاری سرپرست فرمانداری و با حضور مجید قیصرپناه معاون فرمانداری و بخشدار، بیات رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان و دیگر اعضاء در فرمانداری قرچک برگزار شد.
فخاری با تأکید بر اهمیت کتاب و کتابخوانی گفت:همه پیشرفت های جامعه از مطالعه و کتابخوانی نشأت گرفته است.
وی با اشاره به ضرورت ارتقا و بهبود وضعیت کتابخانه های شهرستان افزود: تعمیر و بهسازی کتابخانه جنت در حال اجراست که ان شاءالله تا دی ماه به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.
فرماندار قرچک پیرامون برنامه های شهرستان در سی و یکمین هفته کتاب اظهار داشت: برگزاری زنگ کتابخوانی، برپایی نمایشگاه موضوعی کتاب، برگزاری مسابقات متنوع، استقرار ایستگاه کتابخوانی در نمازجمعه و برگزاری اردوهای دانش آموزی جهت آشنایی با محیط کتابخانه اهم برنامه های شهرستان برای هفته کتاب است که انتظار می‌رود ادارات شهرستان همکاری لازم برای برگزاری بهتر این رویداد را داشته باشند.
در ابتدای جلسه بیات رییس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان قرچک گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این اداره در سال جاری پرداخت.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 11 آبان 1402
  • توسط رسول خیرگو/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 4
Aa