پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 18 آبان 1402
کد 13664

افتتاح اولین خانه ایتام در شهرستان قرچک

اولین خانه ایتام در شهرستان قرچک با حضور سرپرست فرمانداری قرچک افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، آیین افتتاحیه اولین مرکز نگهداری کودکان ایتام شهرستان قرچک با حضور حسین فخاری سرپرست فرمانداری، محمد نصیری مدیرکل بهزیستی استان، حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه، جلیلی رییسی بهزیستی شهرستان و سایر مسئولین برگزار شد.
فخاری در حاشیه این افتتاح ضمن قدردانی از خیرین و نیکوکاران گفت: اولین مرکز نگهداری کودکان ایتام در شهرستان قرچک با همت خیرین و نیکوکاران موسسه زنجیره مهر قرچک افتتاح شد.
وی با بیان اینکه این مرکز مختص کودکان شش تا دوازده سال است افزود: این مرکز ظرفیت نگهداری ۲۰ کودک را دارا می‌باشد و امیدواریم با مشارکت خیرین بازه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال نیز تحت پوشش این مراکز قرار بگیرند.
سرپرست فرمانداری قرچک با بیان اینکه اعطای مجوز برای فعالیت‌های خیریه در بازه زمانی چهل و پنج روزه صورت می‌گیرد از فعالین اجتماعی، نیکوکاران، خیرین و تشکل‌ها دعوت کرد در این امر خداپسندانه شرکت کنند.
 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 18 آبان 1402
  • توسط رسول خیرگو/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 8
Aa