سرپرست فرمانداری قرچک از واحد تولید کیف و چمدان بازدید و مشکلات آن را بررسی کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، روز دوشنبه بیست و نهم آبانماه، حسین فخاری سرپرست فرمانداری بهمراه قیصرپناه سرپرست معاونت برنامهریزی فرمانداری، بهنام میرزایی رئیس اداره صمت، زمانی مدیر شهرک صنعتی، غلامشاهی رئیس اداره گاز و سایر مسئولین از یک واحد تولید کیف و چمدان در شهرک صنعتی بازدید و مشکلات این واحد تولیدی را بررسی کردند.
فرماندار قرچک در حاشیه این بازدید میدانی گفت: این واحد تولیدی با استفاده از هنر ایرانی اسلامی در حال تولید هنرمندانه کیف و چمدان است.
وی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال افزود: این واحد تولیدی با تولید سالانه ۲۰۰هزار کیف توانسته بیش از ۵۰ اشتغال مستقیم ایجاد کند.
سرپرست فرمانداری قرچک در پایان با اشاره به ظرفیت های شهرستان برای استفاده از این محصولات زیبا بر تعامل و هماهنگی نهادهای شهرستان با این تولیدکننده تأکید کرد.
در این بازدید مشکلات و مسائلی مانند اخذ علمک گاز، اخذ تسهیلات برای طرح توسعه، نیروی کار ماهر مطرح شد که راهنمایی های لازم برای رفع آنها توسط مسئولین صادر شد.