جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : چهارشنبه 13 دي 1402
کد 13864

اجرای شبکه هدایت آب‌های سطحی باقرآباد بااعتبار 25 میلیارد تومان

معاون فنی و عمرانی شهرداری قرچک از احداث شبکه هدایت آب‌های سطحی از شهرداری منطقه یک تا رودخانه باقرآباد قرچک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری قرچک، فرزاد دلیوندانی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به مشکلات برخی از معابر این منطقه درزمینهٔ تجمیع آب هنگام بارش‌ها، پروژه عمرانی احداث شبکه هدایت آب‌های سطحی تعریف‌شده که تا به امروز  پیشرفت خوبی دارد.

وی افزود: آب‌گرفتگی یکی از مهم‌ترین مشکلاتی است که هنگام بارش باران به وجود آمده و مشکلاتی را برای شهروندان در این منطقه ایجاد می‌کند که احداث شبکه هدایت آب این مشکل را تا حدود زیادی برطرف می‌کند.

معاون شهردار قرچک بابیان اینکه توسعه، ایمن‌سازی و بهسازی شبکه هدایت و جمع‌آوری آب‌های سطحی یکی از مهم‌ترین اقدامات زیر بنایی شهر به شمار می‌آید، اظهار کرد: گفت: احداث شبکه هدایت آب‌های سطحی منطقه باقرآباد به طول 1500 متر بااعتباری بالغ‌بر 25 میلیارد تومان در حال اجرا است.

 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 13 دي 1402
  • توسط حسین ابویسانی/شهرداری قرچک / فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 0
Aa