سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 30 دي 1402
کد 13918

فرماندار قرچک: برنامه‌های دهه فجر امسال، بستر مشارکت مردم در انتخابات را فراهم کند

فرماندار قرچک در نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت دهه مبارک فجر، این ایام را فرصتی برای تحقق مشارکت مردم در انتخابات دانست.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت دهه مبارک فجر شهرستان قرچک به ریاست حسین فخاری سرپرست فرمانداری و باحضور میری زاده و قیصرپناه معاونین فرمانداری و جمعی از رؤسای ادارات شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
فخاری ایام الله دهه فجر را نقطه عطف تاریخ کهن کشور دانست و اظهار داشت: دهه مبارک فجر، متعلق به همه آحاد ایران اسلامی بوده و به همین دلیل باید باشکوه هر چه تمام تر گرامی داشته شود.
وی با بیان اینکه با وجود توطئه های دشمنان، ایران اسلامی در تمامی زمینه ها پیشرفت خوبی داشته است افزود: یکی از موضوعات مهمی که باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد، تبیین اقدامات و دستاوردهای ادارات و دستگاه ها و امید آفرینی و اطلاع‌رسانی به مردم است.
سرپرست فرمانداری قرچک با اشاره به انتخابات اسفندماه بیان کرد: دهه فجر امسال باید عطر و بوی انتخابات داشته باشد و‌ مسئولین برنامه های پیش‌بینی شده را به گونه ای اجرا کنند که در تحقق مشارکت حداکثری مردم در انتخابات موثر باشد.
فخاری در پایان تصریح کرد:‌ دستگاه‌های اجرایی شهرستان، نسبت به فضاسازی ویژه دهه مبارک فجر و همچنین موضوع مهم انتخابات 11 اسفند در فضاهای شهری، روستایی و ادارات اهتمام ویژه داشته باشند.
در این جلسه، رؤسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی برنامه های خود را برای گرامی‌داشت دهه فجر اعلام کردند.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 30 دي 1402
  • توسط رسول خیرگو/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 2
Aa