فرماندار قرچک از واحد تولید لوازم سرمایشی گرمایشی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، روز دوشنبه شانزدهم بهمن ماه و در راستای بازدیدهای میدانی مسئولان از واحدهای تولیدی، حسین فخاری فرماندار بهمراه خرمیشریف شهردار، میرزایی رییس اداره صمت و سایر مسئولین از واحد تولید لوازم خانگی در صالح آباد قرچک بازدید و مشکلات این واحد تولیدی را بررسی کردند.
فرماندار قرچک در حاشیه این بازدید میدانی گفت: حمایت از تولید و رفع مشکلات تولیدکنندگان و بازدید مستمر از واحدهای تولیدی در دستور کار فرمانداری قرار دارد.
وی افزود: در این واحد تولیدی با ظرفیت تولید سالانه ۲۵۰۰ دستگاه کولرگازی و اسپیلت، ۵۲ نفر مشغول هستند که در صورت حمایت به بیش از ۹۰ نفر خواهد رسید.
فخاری در پایان گفت: تأمین مواد اولیه، تأمین انشعاب آب شرب، تأمین امنیت و آسفالت مسیر ورودی، مواردی بود که در این بازدید مطرح و دستورات لازم برای رفع آنها صادر شد.