جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : پنجشنبه 20 دي 1403
کد 14136

جلسه

برگزاری جلسه شورای آموزش و پرورش در قرچک

جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان به ریاست اسلامی سرپرست فرمانداری قرچک و با حضور حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه، خزایی نماینده مردم دیار پانزده خرداد در مجلس شورای اسلامی، تاجیک مشاور مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران، رستمی بخشدار، فراهانی رئیس آموزش و پرورش شهرستان و سایر اعضا در سالن جلسات اداره آموزش و پرورش قرچک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، فرماندار در این جلسه ضمن تبریک ایام مبارک ماه رجب و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و امام شهدا اظهار داشت: اساس و زیربنای هر کشوری به دست معلمان عزیز آن است، به همین دلیل باید به معلمین ارج نهاده شود. این معلمین هستند که از جوانی خود می گذرند تا دانش آموزان را برای ساختن آینده جامعه تربیت کنند.

اسلامی افزود: در سیستم آموزش و پرورش باید تربیت مقدم بر آموزش باشد چرا که آموزش بدون تربیت فایده خاصی برای جامعه نخواهد داشت.

عالی ترین مقام دولت در شهرستان گفت: ما امروزه با صد ها شبکه ماهواره ای فارسی زبان و فضای مجازی رو به رو هستیم که به فعالیت های ضد فرهنگی مشغولند لذا باید با این حجمه ها مقابله شود و فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر جهاد تبیین با جدیت بیشتری انجام پذیرد.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 20 دي 1403
  • توسط احمدرضا محمدی /ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 2
Aa