جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : دوشنبه 24 دي 1403
کد 14145

روابط عمومی فرمانداری قرچک خبر داد

دیدار مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان تهران با سرپرست فرمانداری قرچک

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی به همراه معاونان خود و رئیس اداره کار قرچک با سرپریت فرمانداری قرچک دیدار و گفت و گو کرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قرچک، بهزاد سام دلیری مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان تهران به همراه معاونان خود و یوسفی رئیس اداره کار شهرستان با فرماندار دیدارکرده و در پایان این دیدار به پیشنهاد فرماندار از مجموعه ورزشی شهید ملا آقایی بازدید به عمل آمد.

در جریان دیدار از زمین چمن ، استخر و سالن ورزشی این مجموعه، یوسفی به ارائه گزارشی از وضعیت فیزیکی این مجموعه  و مسائل مربوط به این مجموعه پرداخت.

در پایان اسلامی فرماندار در خصوص فردی که قصد تصاحب بخشی از زمین فوتبال را داشته و در این راستا اقدام به تخریب دیوار و نرده های ورزشگاه کرده و باعث خسارتی به زمین فوتبال گشته بود تاکید کرد که اداره کل هر چه سریعتر موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری نماید.
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 24 دي 1403
  • توسط احمدرضا محمدی /ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 1
Aa