جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : چهارشنبه 17 ارديبهشت 1404
کد 14264

توسط فرماندار صورت گرفت؛

مراسم انجمن حمایت از زندانیان شهرستان قرچک برگزار شد

مراسم انجمن حمایت از زندانیان شهرستان قرچک با حضور علی محمد اسلامی فرماندار برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک ، مراسم انجمن حمایت از زندانیان شهرستان قرچک با حضور علی محمد اسلامی فرماندار ، حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی امام جمعه ، غلامی دادستان ، جمشیدی بخشدار ، مهدوی رئیس انجمن حمایت از زندانیان و سایر مسئولان و خیرین برگزار شد و همچنین در این مراسم از خیرین تقدیر و تجلیل به عمل آمد .

اسلامی حمایت از خانواده زندانیان را وظیفه آحاد جامعه دانست و افزود: فرد مجرم ممکن است همسر و فرزند داشته باشد یا اینکه نان آور والدین از کار افتاده خود باشد و وظیفه اخلاقی آحاد جامعه است که این خانواده‌ها را تحت حمایت قرار بدهند چون خانواده زندانیان گناهی انجام نداده‌اند و بخاطر جرمی که فرد مرتکب شده است متأسفانه ،  آسیب روحی ، روانی ، اجتماعی و شخصیتی زیادی متحمل شده‌اند و  باید مورد حمایت قرار گیرند تا مجددا آسیب نبینند.


نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک اظهار داشت: فعالیت انجمن حمایت از زندانیان بسیار مهم است و عملکرد این مجموعه قابل تحسین است و خدمات بسیار خوبی در زمینه تامین معاش ، تحصیل فرزندان و درمان به این خانواده ها ارائه می‌دهد و تک‌تک ما وظیفه داریم تا از خانواده زندانیان حمایت کنیم تا حداقل معاش آنها تأمین گردد.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 17 ارديبهشت 1404
  • توسط ایرج جعفری/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 2
Aa