فرماندار شهرستان قرچک از شرکت شیشه و بلور جهان گستر و کارگاه صنایع دستی نقاشی روی شیشه بازدید کرد و تصمیمات لازم را جهت برطرف کردن مشکلات این واحد ها اتخاذ کرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک ، علی محمد اسلامی فرماندار به همراه قیصرپناه معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری و ژاله نیا رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان از شرکت شیشه و بلور جهان گستر و کارگاه صنایع دستی نقاشی روی شیشه بازدید کردند.
علی محمد اسلامی فرماندار شهرستان قرچک در این بازدید اظهار داشت: وظیفه همه مسئولان تلاش در جهت تحقق شعار سال ، حمایت از تولید و تسهیل در مسیر سرمایهگذاری و ایجاد امنیت اقتصادی و حمایت از واحدهای تولیدی در سطح شهرستان قرچک است که انشاءالله بتوانیم مشکلات و مسائل پیش روی تولیدکنندگان را برطرف نماییم.
نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک از بخشهای مختلف این شرکتها بازدید کرد و در جریان مسائل و مشکلات قرار گرفت. مشکلات حوزه برق و نیاز به دریافت تسهیلات از مسائل مطرح شده کارگاه صنایع دستی نقاشی روی شیشه بود و مشکل برق نیز توسط شرکت شیشه و بلور جهان گستر مطرح گردید که فرماندار موارد را پیگیری و بررسی و تصمیمات لازم را صادر کرد و همچنین بر استفاده از تکنولوژی و دستگاههای به روز دنیا در جهت ارتقاء کیفیت محصولات و رقابت با بازارهای جهانی تأکید کرد.