جلسه کارگروه گندم، آرد و نان به ریاست علیمحمد اسلامی فرماندار و با حضور معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری و سایر اعضای کارگروه در محل دفتر فرماندار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، جلسه کارگروه گندم، آرد و نان به ریاست علیمحمد اسلامی فرماندار و با حضور معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری و سایر اعضای کارگروه در محل دفتر فرماندار برگزار شد.
در این جلسه ، مسئولان گزارش عملکرد ارائه کردند و فرماندار نیز با اشاره به اهمیت گندم، آرد و نان به عنوان یکی از اساسیترین کالاهای مورد نیاز مردم، خواستار اولویتبخشی بازدید از نانواییها در برنامه گشتهای مشترک شد.
اسلامی با تأکید بر نارضایتی مردم از وضعیت فعلی برخی نانواییها گفت: ساعت کار نانوایان، نحوه تعطیلی واحدها، درج قیمت با خط درشت روی تابلو، مشخص بودن وزن نان، نام صاحب نانوایی و روزهای تعطیلی باید شفاف و ملموس برای مردم اعلام شود.
وی کیفیت و قیمت نان و رعایت بهداشت را از اولویت اصلی بازدیدها دانست و افزود: در موضوع امنیت و سلامت مردم تعارفی نداریم و باید اهتمام ویژهای در این زمینه صورت گیرد و همچنین قیمت نان باید در سطح شهرستان یکسان باشد و صاحب پروانه باید حتماً در محل نانوایی حضور داشته باشد.
اسلامی در ادامه به ضرورت اجرای دستورالعملهای پدافند غیرعامل اشاره کرد و اظهار داشت: در قالب طرح شهید آبشناسان، نانواییها باید به تجهیزات اضطراری از جمله موتور برق و تانکر آب مجهز شوند تا در مواقع بحران ، مشکلی در خدمترسانی به مردم ایجاد نشود و نظارتها در این زمینه نیز باید بهصورت جدی دنبال شود.