نشست هماهنگی جشنواره استانی تئاتر کودک و نوجوان با حضور فرماندار شهرستان قرچک، شهردار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان در محل دفتر فرماندار برگزار شد و درخصوص عرصه هنر و رویدادهای فرهنگی در شهرستان گفتگو شد و همچنین نحوه برگزاری و بازبینی جشنواره مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک ، نشست هماهنگی جشنواره استانی تئاتر کودک و نوجوان با حضور علی محمد اسلامی فرماندار، شهردار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان در محل دفتر فرماندار برگزار شد و درخصوص عرصه هنر و رویدادهای فرهنگی در شهرستان گفتگو شد و همچنین نحوه برگزاری و بازبینی جشنواره مورد بررسی قرار گرفت.
این جشنواره در سطح استانی به میزبانی شهرستان قرچک در محل سالن ولایت این شهرستان برگزار خواهد شد که از بین شرکتکنندگان گروه های برگزیده به بخش رقابت ورود پیدا میکنند و برندگان نهایی توسط داوران مشخص و جوایز به آنان تعلق خواهد گرفت.
در این جشنواره زمینه های کارگردانی، بازیگری زن و مرد ، طراحی صحنه و فضا، بروشور و لباس نیز مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و زمان آغاز بازبینی این جشنواره از دوشنبه مورخ ۱۴ مهرماه آغاز و شروع اجراها از ۲۵ مهرماه خواهد بود.
گفتنی است ؛ در این جلسه با توجه به تاکید فرماندار بر توجه به مسائل فرهنگی و هنری در شهرستان قرچک، شهردار درخصوص برگزاری این مراسم بر همکاری و مساعدت مضاعف اعلام آمادگی کرد.