شنبه 10 آبان 1404
تاریخ : جمعه 9 آبان 1404
کد 14710

بازدید آیت‌الله مصباحی مقدم و فرماندار از مرکز نگهداری کودکان معلول عطر یاس شهرستان قرچک

فرماندار شهرستان قرچک به همراه نماینده خبرگان رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از مرکز نگهداری از کودکان معلول و دارای عقب‌ماندگی ذهنی عطر یاس مستقر در دارالشفا حضرت مهدی (عج) بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، علی‌ محمد اسلامی فرماندار به همراه آیت‌الله دکتر مصباحی‌ مقدم نماینده خبرگان رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از مرکز نگهداری از کودکان معلول و دارای عقب‌ماندگی ذهنی عطر یاس مستقر در دارالشفا حضرت مهدی (عج) بازدید کردند.

فرماندار شهرستان قرچک در حاشیه این بازدید ، وجود چنین مرکزی را از ظرفیت‌های ارزشمند شهرستان دانست و گفت: تلاش‌های مجموعه عطر یاس در ارائه خدمات به این کودکان، نه تنها موجب آرامش خانواده‌هاست، بلکه نشان‌دهنده عمق مسئولیت‌پذیری اجتماعی در این شهرستان است که حمایت از این مراکز از وظایف مسئولان است.

در این بازدید، دکتر آیت‌الله مصباحی‌مقدم، اظهار داشت: بازدید از خدمات و زحماتی که نیروهای این مرکز برای کودکان معلول و عقب‌مانده ذهنی انجام می‌دهند فداکاری‌های باارزشی است که جای تقدیر و تشکر دارد.
  • نوشته شده
  • در جمعه 9 آبان 1404
  • توسط ایرج جعفری/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 3
Aa