جمعه 10 بهمن 1404
تاریخ : پنجشنبه 9 بهمن 1404
کد 14846

فرماندار قرچک از احیای ۵ واحد تولیدی راکد و تثبیت اشتغال چندین واحد صنعتی در شهرستان خبر داد

فرماندار شهرستان قرچک با اشاره به شعار سال و رویکرد دولت وفاق ملی در حمایت از تولید و اشتغال از احیای ۵ واحد تولیدی راکد در این شهرستان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون با برگزاری ۲۵ جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، بیش از ۸۰ درصد مصوبات این کارگروه به مرحله اجرا رسیده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، علی محمد اسلامی فرماندار با اشاره به شعار سال و رویکرد دولت وفاق ملی در حمایت از تولید و اشتغال از احیای ۵ واحد تولیدی راکد در این شهرستان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون با برگزاری ۲۵ جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، بیش از ۸۰ درصد مصوبات این کارگروه به مرحله اجرا رسیده است.

نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک با بیان اینکه بازدیدهای میدانی و مستمر از واحدهای تولیدی، صنعتی، کشاورزی و صنایع‌دستی به‌صورت منظم در دستور کار قرار دارد، افزود: شناسایی دقیق مشکلات واحدهای تولیدی و پیگیری مسائل و مشکلات آن‌ها در سطح شهرستان و در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، نقش مؤثری در بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید داشته است.

فرماندار شهرستان قرچک ادامه داد: در همین راستا، جلسات تخصصی با مسئولان شهرستانی و مدیران مالیاتی و تأمین اجتماعی استان برگزار شد که نتایج آن منجر به رفع بخش قابل توجهی از موانع مالیاتی و بیمه‌ای واحدهای تولیدی شد.

اسلامی به تشریح واحدهای احیاشده پرداخت و گفت: واحد راکد کشتارگاه صنعتی مرغ پرناز طیور با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریالی مجدداً فعال شد که برای ۱۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است و همچنین واحد صنعتی نیک‌نور در حوزه تولید دکل‌های روشنایی با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال احیا شد که زمینه اشتغال ۴۵ نفر را فراهم کرده است.

وی ادامه داد: همچنین واحد فخر پروتئین در زمینه بسته‌بندی گوشت و مرغ با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی و اشتغال ۸ نفر، شرکت امیران تجارت عرش در حوزه مونتاژ قطعات پلاستیکی با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی و اشتغال ۸ نفر و شرکت روژین فام آفاق در زمینه تولید لوازم آرایشی و بهداشتی با رفع موانع اخذ مجوزهای بهره‌برداری با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال و زمینه اشتغال ۶ نفر در فاز اول از دیگر واحدهایی هستند که در سال جاری به چرخه تولید بازگشته‌اند.

فرماندار شهرستان قرچک در ادامه خاطرنشان کرد: علاوه بر احیای واحدهای راکد، تثبیت فعالیت تولید و اشتغال در شرکت‌هایی نظیر پارس سرام، شکوه طعام وارنا، قطعه‌سازان جهان الکترونیک، نساجان پارسه مهرریس و سایر واحدها با رفع مشکلات مالیاتی، بیمه‌ای، ارزی و تسهیلاتی انجام شده است.

اسلامی در پایان تأکید کرد: حمایت عملی از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران، خط قرمز مدیریت شهرستان است و با تمام توان و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، مسیر رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان با جدیت ادامه خواهد داشت.
 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 9 بهمن 1404
  • توسط ایرج جعفری/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 3
Aa