پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : سه شنبه 15 ارديبهشت 1405
کد 14891

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قرچک با فرماندار شهرستان به مناسبت هفته معلم

به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قرچک در دفتر فرماندار قرچک حضور یافت و با نماینده عالی دولت در این شهرستان، دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قرچک در دفتر فرماندار قرچک حضور یافت و با علی‌ محمد اسلامی نماینده عالی دولت در این شهرستان، دیدار و گفتگو کرد.

علی محمد اسلامی فرماندار شهرستان قرچک در این دیدار به نقش بی‌بدیل معلمان و اساتید در تربیت نسل‌های آینده و اعتلای فرهنگی جامعه اشاره کرد و گفت: ادارات و دستگاه‌های اجرایی و آموزشی شهرستان در هفته بزرگداشت مقام معلم باید با هم‌افزایی از مقام معلمان و اساتید تشکر و قدردانی نمایند.

لازم به ذکر است: در این جلسه که با هدف برنامه‌ریزی و هماهنگی جهت گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر مقام شامخ معلمان، اساتید و فرهنگیان تلاشگر شهرستان برگزار شد، بر اهمیت پاسداشت و قدردانی از این قشر فرهیخته اشاره شد.

گفتنی است؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قرچک در این دیدار، گزارشی از برنامه‌های پیش‌روی این واحد دانشگاهی به مناسبت هفته معلم ارائه کرد.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 15 ارديبهشت 1405
  • توسط ایرج جعفری/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 1
Aa