پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : يکشنبه 20 ارديبهشت 1405
کد 14900

برگزاری جلسه کمیسیون اقوام، فرق و مذاهب شهرستان قرچک با محوریت بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌ها

نخستین جلسه کمیسیون اقوام، فرق و مذاهب شهرستان در سال ۱۴۰۵ به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و با حضور سایر اعضای کمیسیون برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، نخستین جلسه کمیسیون اقوام، فرق و مذاهب شهرستان در سال ۱۴۰۵ به ریاست مهدی وحدی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و با حضور سایر اعضای کمیسیون برگزار شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان قرچک در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌ها و همکاری اعضای کمیسیون در سال گذشته بر اهمیت استمرار هماهنگی و تعامل مضاعف در سال جاری تأکید کرد.

مهدی وحدی با اشاره به اهمیت مسائل این حوزه، گفت: هوشیاری بیشتر دستگاه‌های امنیتی و انتظامی در زمینه رصد و مراقبت فعالیت فرق در سطح شهرستان، امری ضروری است.

وی افزود: انسجام میان دستگاه‌های اجرایی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی می‌تواند نقش مؤثری در پیشگیری از چالش ها و مدیریت به‌موقع مسائل مرتبط در این بخش داشته باشد.

گفتنی است؛ در این جلسه، آخرین وضعیت فعالیت اقوام، فرق و مذاهب در سطح شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و اعضای حاضر گزارش‌هایی از حوزه‌های مرتبط خود ارائه کردند.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 20 ارديبهشت 1405
  • توسط ایرج جعفری/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 2
Aa