چهارشنبه 28 مرداد 1405
تاریخ : چهارشنبه 28 مرداد 1405
کد 14955

آغاز عملیات آسفالت و آزادسازی کمربندی روستای ولی‌آباد قرچک با اعتبار ۶.۵ میلیارد تومانی

فرماندار شهرستان قرچک با حضور در روستای ولی‌آباد، روند اجرای پروژه آسفالت و آزادسازی کمربندی این روستا را که با مشارکت بنیاد مسکن و دهیاری در حال اجراست، بررسی کرد؛ پروژه‌ای که با هدف بهبود دسترسی، کاهش بار ترافیکی و تسهیل تردد ساکنان روستاهای ولی آباد، محمدآباد اعلاء و امین آباد شهرستان اجرا می‌شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، علی محمد اسلامی فرماندار به همراه معاون امور فنی و عمرانی فرمانداری، رئیس اداره راهداری و دهیار روستای ولی‌آباد از روند اجرای پروژه آسفالت و آزادسازی کمربندی روستای ولی آباد بازدید کرد و آخرین وضعیت عملیات عمرانی آن را مورد بررسی قرار داد.

این پروژه در مساحتی بالغ بر ۵ هزار مترمربع و به طول ۵۱۰ متر با اعتباری بالغ بر ۶.۵ میلیارد تومان و با مشارکت بنیاد مسکن و دهیاری روستای ولی‌آباد در حال اجراست و در راستای فراهم شدن شرایط اجرای پروژه، حدود ۲۴۰۰ مترمربع از اراضی محور با پیگیری فرماندار شهرستان قرچک آزادسازی شده است.

گفتنی است؛ اجرای این پروژه ضمن تسهیل عبور و مرور و کمک به توسعه متوازن روستاهای شهرستان، دسترسی ساکنان روستاهای ولی‌آباد، محمدآباد و امین‌آباد و شهرک صنعتی را بهبود داده و با کاهش بار ترافیکی مسیر در روزهای حضور زائران در امامزاده ولی‌آباد، یکی از مسائل و مشکلات مردم منطقه نیز مرتفع خواهد شد.
 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 28 مرداد 1405
  • توسط ایرج جعفری/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 2
Aa