دوشنبه 19 آبان 1404
تاریخ : يکشنبه 18 آبان 1404
کد 14734

فرماندار قرچک:

تفکر بسیجی سد مستحکمی در برابر تهاجم فرهنگی و سیاسی دشمنان است

جلسه‌ای به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج به ریاست فرماندار شهرستان قرچک و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، فرمانده سپاه ناحیه ۱۵ خرداد، شهردار و سایر مسئولان شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قرچک، جلسه‌ای به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج به ریاست علی‌ محمد اسلامی فرماندار و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، فرمانده سپاه ناحیه ۱۵ خرداد، شهردار و سایر مسئولان شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

در این نشست، ضمن تشریح برنامه‌های پیشنهادی هفته بسیج، راهکارهایی برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر این ایام در سطح شهرستان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

فرماندار شهرستان قرچک در این جلسه ضمن تسلیت ایام فاطمیه، بسیج را از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی و یادگار ماندگار امام خمینی (ره) دانست و گفت: در دوران دفاع مقدس، حضور مردمی بسیج در کنار نیروهای مسلح موجب شد تا در برابر دشمن تا دندان مسلح، هشت سال با ایثار و فداکاری مقاومت کنیم و نگذاریم حتی یک وجب از خاک میهن عزیزمان به دست بیگانگان بیفتد.

نماینده عالی دولت در شهرستان قرچک، بر اهمیت گرامیداشت هفته بسیج تأکید کرد و افزود: بسیجیان در طول تاریخ انقلاب اسلامی از جمله جنگ ۱۲ روزه با ازخودگذشتگی و فداکاری حافظ امنیت و آرامش کشور بوده‌اند که بنابراین همه ما وظیفه داریم این هفته را با برنامه‌های فاخر و بیادماندنی گرامی بداریم.

در ادامه مقرر شد اقداماتی از جمله نصب بنر در ادارات، برگزاری شب شعر با موضوع بسیج، اجرای مسابقه فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی و فضاسازی شهری و روستایی توسط شهرداری‌ و دهیاری‌ها در سطح شهرستان انجام شود.

اسلامی در پایان با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ بسیج گفت: انشاءالله بتوانیم در عمل، بسیجی فکر کنیم ، بسیجی کار کنیم و بسیجی زندگی کنیم.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 18 آبان 1404
  • توسط ایرج جعفری/ادمین فرمانداری قرچک
  • تعداد بازدید 3
Aa